3. hodnocení blogu http://zuzane.blog.cz/

16. prosince 2012 v 14:47 | TeSs |  Blogy ostatních
Ahooj =)*
Tak dneska je tu další hodnocení dalšího blogu.
Tentokrát je to blog http://zuzane.blog.cz/

Majitelka: ღZuzane
Blog je autorský o modě atd.


Celkový dojem:
Když jsem vešla na blog blog se mi líbí jak je to tam
zařízené atd.
10/10

Design:
Design je zajímavej takovej styl není moc známej a mě se líbí
10/10

Menu:
Menu je hezké akorát ty názvy popisků bych dala
jiným ísmem aby v tom vynikly, ale to je takovej detail
9/10

Články:
Články jsou psaný hezky nezdržuje to a je tam napsaný
asi vše co vám majitelka chce říct
10/10

Aktivita:
Ta drobet upradává psala článek denně a teď poslední
článek je napsaný ve středu a od t doby ani tˇuk ale určo se to zase zlepší
8/10

Celkem blog získal 47/50


Souhlasíte se mnou ?
Máte jiný názor na hodncení ?
TeSs =)*
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Sčítání =D

Klik =)*

Komentáře

1 Megie♥ | AA | Megie♥ | AA | | Web | 16. prosince 2012 v 14:51 | Reagovat

Souhlas..:)

2 swag-werus swag-werus | 16. prosince 2012 v 14:58 | Reagovat

taky souhlasím ;) dobré hodnocení ;)

3 Lou Lou (happy team) Lou Lou (happy team) | Web | 16. prosince 2012 v 15:05 | Reagovat

No souhlasím s tebou akorát u toho posledního moc ne protože aktivita se řídí podle času a jestli na to třeba na začátku blogu upozornila tak bych v tom neviděla problém. Na druhou stranu když si někdo založí blog měl by na něj chodit.

4 -Any*- -Any*- | Web | 16. prosince 2012 v 15:07 | Reagovat

Souhlas...Má náádhernej lay:-)
Mimochodem ty tky máš moc pěknej!:-)
myslím že si ty body zaslouží přesně jk jsou

5 Kamííí:) Kamííí:) | Web | 16. prosince 2012 v 15:19 | Reagovat

Ano souhlasím ten dess je překrásný a je to také utulné a s tou aktivitou také souhlasím :D :D je šikovná :D

6 Emily ♥ Emily ♥ | Web | 16. prosince 2012 v 15:29 | Reagovat

Souhlasím ;)Až na tu aktivitu, podle mě by se neměla hodnotit. Je to o tom jak má ten člověk čas, blog není povinnost :P

7 fasshionstyle fasshionstyle | 16. prosince 2012 v 15:34 | Reagovat

Já taky souhlasím ;)) Máš super blog :)

8 LuCa.. LuCa.. | Web | 16. prosince 2012 v 16:15 | Reagovat

http://sweetluc.blog.cz/1212/hodnoceni-sb-5-cast

9 Gábi Gábi | Web | 16. prosince 2012 v 16:54 | Reagovat

Blog dobrej, ale ty články... Dneska mám praxi do 19h, tak ahoj!!! Já vim že taky nemam nej články ale je to divnééé.

[7]: Taky si myslim:D
Jinak ze všim souhlasim:DDD

10 D. D. | Web | 16. prosince 2012 v 17:16 | Reagovat

souhlas,))

11 Áďa Zbořilová Áďa Zbořilová | 16. prosince 2012 v 17:50 | Reagovat

souhlas ;)

12 MiS@lK@♥ MiS@lK@♥ | Web | 16. prosince 2012 v 18:03 | Reagovat

ahojky maš užasny dess i blog♥♥♥
spřátelíš????

13 Adél Adél | Web | 16. prosince 2012 v 19:20 | Reagovat

Souhlas :)

14 Caroline. Caroline. | Web | 16. prosince 2012 v 20:06 | Reagovat

hezký blog,ale neznám ho

15 Malíček:P Malíček:P | Web | 16. prosince 2012 v 20:35 | Reagovat

Souhlasím :)) Blog se mi líbí :)

16 Foolery Foolery | Web | 16. prosince 2012 v 21:13 | Reagovat

Ok.. :) Kdyžtak se můžeš zapsat.. :D Dám i návrh... třeba.... Iveta Bartošová, Zděnek Polreich (Ano, šéfe).. :D

17 Frankie Frankie | Web | 16. prosince 2012 v 21:32 | Reagovat

Má moc pěkný blog :)

18 Ann xP Ann xP | Web | 17. prosince 2012 v 14:35 | Reagovat

:) Souhlasím :)
PS: Máááš naprosto dokonalej dess :'3

19 Terez Terez | Web | 17. prosince 2012 v 16:01 | Reagovat

Souhlas :).......

20 Anča ^_^ Anča ^_^ | E-mail | Web | 17. prosince 2012 v 16:50 | Reagovat

je to fajn blog :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama