Recenze na film... Budiž světlo =)

23. prosince 2012 v 13:45 | TeSs |  Filmy
Ahoojda =)*
Pomalu a jiste mi docházejí nápady na články, tak jsem si připravila
další recenzi na další vánoční film snad nevadí ;)
Ten filmík dává dneska na Nově a začíná v 16:10 tak pokud neznáte a zaujme vás tento film
zkoukněte ho ;)


Komedie / Rodinný
USA, 2006, 89 min

Režie: John Whitesell
Hudba: George S. Clinton
Hrají: Danny DeVito, Matthew Broderick a další...

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou!

Moje recenze:
Tento film je dobrá komedie vždycky se u toho nasměju. Proto ani dneska si to
nenecham ujít a musim to zkouknout. Tento film určitě
všem ddoporučuji k shlédnutí u mě splnil všechno co by dobrá komedie měla obsahovat ;)

Znáte tento film ??
Budete se dneska koukat ??


Pls hlasujte tady ještě pro mě pro Jacoba Blacka
Je 3 od konce prosííím moc =)**

Tak pa s láskou Vaše vánočně naladěná TeSs =)*
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Sčítání =D

Klik =)*

Komentáře

1 K./my-world-k K./my-world-k | 23. prosince 2012 v 13:51 | Reagovat

dneska to sdávaj v telce;D johou;)

2 Mrs. Smile Mrs. Smile | Web | 23. prosince 2012 v 13:51 | Reagovat

Film jsem ještě neviděla, ale asi nse na něj podívám, když má tak dobrou recenzi ;-). K tomu komedie miluji :D

3 wrrrrr wrrrrr | 23. prosince 2012 v 13:57 | Reagovat

Ano !  Ten film jsem viděla a ne jednou a je fakt super !

4 Lissie Lissie | Web | 23. prosince 2012 v 14:00 | Reagovat

to jsem videla :) užasnej film ♥ jsem se do neho na Vanocich zamilovala :D

5 Monique Monique | Web | 23. prosince 2012 v 14:25 | Reagovat

jo! ano...jj ten jsem viděla :D :) je docela pěknej,.na zasmátí akorát :) a hodí se to na vánoce no :) happy end v americkém filmu jako vždy :)

6 © dailycece | The Lola © dailycece | The Lola | Web | 23. prosince 2012 v 14:31 | Reagovat

o tokm filmu jsem ještě ani neslyšela :D ale vypadá dobře ;)

7 D. D. | Web | 23. prosince 2012 v 14:58 | Reagovat

nevidela,asi se mrknu;)

8 Nye Nye | E-mail | Web | 23. prosince 2012 v 15:21 | Reagovat

Znáte tento film ?? - Anoo znám :D Velmi věrně :D Taky se u něj vždy zasměju!
Budete se dneska koukat ?? - tentokrát na něj koukat nebudu, budu čučet na něco jiného :D

9 Emily ♥ Emily ♥ | Web | 23. prosince 2012 v 15:25 | Reagovat

Film jsem viděla a je boží :)

10 Queen B Queen B | Web | 23. prosince 2012 v 15:36 | Reagovat

Neznám a nejspíš se podívám :)

11 Caroline. Caroline. | Web | 23. prosince 2012 v 15:48 | Reagovat

Vypadá  to dobře,kouknu se

12 Foolery Foolery | Web | 23. prosince 2012 v 15:58 | Reagovat

Ježiš to je tohle! :D Tak to jsem už viděla, asi vloni. .:D Je to fakt pecka a super film! :) Dnes se teda budu koukat.. :D

13 Lissie Lissie | Web | 23. prosince 2012 v 16:02 | Reagovat

Mam hiatus http://graphic-sweety.blog.cz/1212/mensi-hiatus-23-12-2-13

14 Gábi Gábi | Web | 23. prosince 2012 v 16:26 | Reagovat

tenhle filmík přímo miluju:), hlasovala jsem pro tebe!:)

15 Áďa Zbořilová Áďa Zbořilová | 23. prosince 2012 v 16:32 | Reagovat

Tenhle film jsem neviděla :´(( ale mám v plánu ho zkouknout :D

16 blog-by-smiile blog-by-smiile | Web | 23. prosince 2012 v 16:48 | Reagovat

Neobíhala jsem protože jsem se věnovala škole a teď už si vždy najdu chvíli neslibuju že budu obíhat každý den ale určitě ob den ano! Tak já se znova zapíšu

17 Terez Terez | Web | 23. prosince 2012 v 17:33 | Reagovat

znám,ale neviděla jsem...

18 Katule213 Katule213 | Web | 23. prosince 2012 v 18:14 | Reagovat

Zatím jsem ho neviděla, jen kousíček. :D

19 Sabča S. Sabča S. | Web | 23. prosince 2012 v 18:49 | Reagovat

Začalo 1.kolo SONB- http://diary-original.blog.cz/1212/sonb-1-kolo-hlasovaci (Přeju hodně štěstí :))

PS: Ten film je skvělý ;))

20 Adél Adél | Web | 23. prosince 2012 v 18:55 | Reagovat

viděla jsem:)

21 N. N. | Web | 23. prosince 2012 v 19:09 | Reagovat

Neznám ten film... oni ho dneska dávaj? :D

22 mrspapi mrspapi | E-mail | Web | 23. prosince 2012 v 19:14 | Reagovat

super film^^ škoda že jsme o dneska nestihla:(

23 LuCa.. LuCa.. | Web | 23. prosince 2012 v 19:23 | Reagovat

já jsem viděla jen kousek :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama